Steunt u ook Voedselbank Stad Groningen?

Wilt u ons ook steunen?

Bedrijven maar ook particulieren kunnen het werk van de Voedselbank regio Stad Groningen op verschillende manieren steunen.  

U kunt bijvoorbeeld etenswaren beschikbaar stellen; in kleine of grote hoeveelheden, incidenteel of regelmatig.
Wij hebben slechts een ''eis'' : de houdbaarheidsdatum mag nog niet zijn verstreken. Door producten bij de Voedselbank te brengen weet u dat uw voedingsmiddelen niet worden verspild.

De Voedselbank garandeert dat de producten niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen.

De Voedselbank heeft voor de eigen organisatie ook allerlei goederen en diensten nodig, Zoals: verpakkingsmateriaal, magazijninrichting, kantoorartikelen, verzekeringen, etc. Ook deze kunnen door bedrijven ter beschikking worden gesteld.

 


Doneren - Financieel

De Voedselbank Groningen heeft dagelijkse onkosten in de vorm van telefoonkosten, energiekosten, brandstof, verzekeringen, noem maar op. Hoewel het voedsel gratis beschikbaar wordt gesteld en we alleen met vrijwilligers werken, is het voor ons onmogelijk met gesloten beurs te opereren.

De extra kosten voor elk voedselpakket bedragen tussen de 2 en 3 euro. We proberen deze kosten te dekken via fondsen, sponsoring en giften. Dit zijn noodzakelijke onkosten waarvoor wij uw hulp nodig hebben!
Giften zijn welkom op bankrekening NL53RABO0329449028 ten name van Stichting Noordelijke Voedselbanken, Regio stad Groningen.

De Voedselbank Groningen is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI erkende instelling.

RSIN NR. : 815480738

Wilt u periodiek schenken, dan kunt u dit het beste doen middels het onderstaande formulier van de belastingdienst:

Overeenkomst periodieke gift in geld.pdf


Doneren - Voedsel

Het draait bij de Voedselbank om etenswaren. Hoe meer er binnenkomt, hoe beter wij kunnen helpen.
Stichting Noordelijke Voedselbank, regio Groningen heeft drie koelwagens ter beschikking om voedselpakketten te vervoeren.


Doneren - Non Food

Wij zijn ook heel blij als we de klanten ook andere artikelen kunnen aanbieden dan voedsel. Luiers, tandpasta, schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld soms te duur voor de klanten om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk.
De Voedselbank probeert zoveel mogelijk een aantal non-food artikelen te kunnen geven.


Contact
Wilt u een partij voedsel of non-food producten doneren? Neem dan contact op met: 050-311 79 36. In overleg kunnen wij ook de goederen ophalen.

  • Kringloopbedrijf Mamamini
  • Stichting Emmaplein Foundation
  • Kansfonds
  • Vrije Baptisten Gemeente
  • De Nederlandse Gasunie
  • Gemeente Groningen
  • Rabobank Groningen
  • Jumbo Supermarkten

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met de Stadse voedselbank Groningen